lunes, 8 de febrero de 2016

Liga, xornada 23: Celta 1 - Sevilla 1

O Celta empata co Sevilla (1-1), que quedou con 10 no minuto 24. O gol foi obra de Beauvue e o árbitro non pitou outro penalti clarísimo a favor do Celta.
Beauvue festexando o seu primeiro gol co Celta [Foto Óscar Vázquez]
A primeira ocasión foi de Beauvue cun remate de cabeza algo forzado. Outro remate de Beauvue que sae por encima do traveseiro. Agora é Wass o que remata cun forte disparo que sae fóra. Outra disparo de Wass. No minuto 24 segundo cartón amarela para un xogador do Sevilla. No minuto 42 gol do Sevilla na saída dun saque de esquina. Na última xogada penalti sobre Bongonda que o árbitro Velasco Carballo non pita (que malo é este individuo, en 45 minutos dun partido limpo termina cun expulsado e 6 cartóns amarelos e un penalti non pitado).
Primeiro remate para Radoja. Remate de Planas con perigo. No minuto 52 Beauvue remata alto a tres metros da portería. Radoja volve téntalo cun forte disparo, esta vez con máis perigo. Disparo centrado de Pablo Hernández. No minuto 61 vanse Radoja e Jonny e entran Marcelo Díaz e Guidetti. No minuto 63 centro de Wass desde a dereita e remate de Beauvue ao fondo da rede (1-1). A piques de marcar Iago Aspas. Para o meta visitante un remate forzado de Guidetti no minuto 90.

FICHA:
[1] Celta de Vigo: Sergio; Jonny (Marcelo Díaz, 61'), Cabral, Sergi Gómez, Planas; Radoja (Guidetti, 61'), Wass; Beauvue, Pablo Hernández, Bongonda; e Iago Aspas.
[1] Sevilla F.C.: Sergio Rico, Carriço, Ramí, Fazio, Ferreira, Escudero, N´Zonzi, Krohn-Dheli, Reyes (Banega, 63'), Konoplyanka (Vitolo, 57') e Llorente (Gameiro, 68').
Colexiado: Velasco Carballo, mal. Amonestou a Sergi Gómez, Iago Aspas e Bongonda polo Celta e a Konoplyanka, Escudero e Sergio Rico polo Sevilla. Expulsou a Fazio por dobre amarela (24').
Goles: 0-1, Carriço (43'). 1-1, Beauvue (63').
Estadio: Balaídos, 16.420 espectadores.