miércoles, 6 de agosto de 2014

Amigable: Burnley 2 - Celta 2

O Celta suma o seu terceiro empate (en tres partidos) na súa xira por terras inglesas, cun once inicial con nove canteirans.
Hugo Mallo nun lance do partido
Nada máis comezar o encontro, no minuto 2, o Burnley marcou a 1 a 0. Despois o Celta fíxose co control do partido e puido empatar con remates de Santi Mina e Jordan. O partido igualouse e o Burnley estrelou un balón no pau. O Celta tivo unha dobre ocasión, primeiro Larrivey se encontrou co porteiro e despois Santi Mina cun defensa. O dianteiro arxentino tivo outro remate antes do descanso que se marchou por enriba do longueiro. O segundo tempo foi de dominio absoluto do Celta e no minuto 65 encontrou o seu premio cun gol de Álex López tras pase de Nolito pero tres minutos despois o equipo local volvía desnivelar o marcador, 2-1. No minuto 73 Nolito empataria o partido tras pase de Orellana. O marcador xa non cambiaría.

FICHA:
[2] Burnley: Heaton, Trippier (O'Neill, 84'), Duff, Shackell, Mee, Arfield, Marney (Taylor, 67'), Jones, Wallace, Barnes (Reid, 79) e Jutkiewicz (Sordell, 79').
[2] RC Celta: Rubén; Hugo Mallo (Jonny, 46'), Costas (Cabral, 46'), S. Gómez (Fontás, 46'), Samu (Planas, 46'); Goldar (Borja Franández, 46'), Madinda (Álex López, 46'), Jordan (Krohn-Dehli, 46'); Santi Mina (Orellana, 46'), Yelko Pino (Nolito, 46') e Larrivey (Charles, 46').
Colexiado: M.Jones. Amonestou a Santi Mina e Álex López polo Celta.
Goles: 1-0, Jutkiewicz (2'). 1-1, Álex López (65'). 2-1, Jutkiewicz (68'). 2-2, Nolito (73').
Estadio: Turf Moor Stadium, uns 4.550 espectadores.